OKUL İDARESİNDE GÖREV DEĞİŞİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

13.07.2024 329

Kıymetli  müdürümüz Emre GÜRBÜZ bugün itibariyle okulumuzdan ayrıldı.  Beş yıl boyunca bizlere kattığı değerli çalışmalar , pozitif enerji ve güzel bir okul atmosferi için Dörteylül Ortaokulu ailesi olarak kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz. Hayatınızın  yeni döneminde  başarılar ve mutluluklar  dileriz.    Değerli müdür yardımcımız Sami BİNİCİ hocamız da okulumuzdan ayrıldı. Görev süresi boyunca gösterdiği özveriden dolayı teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.    Okulumuzda müdür olarak göreve başlayan Sayın Vahdettin KİRİŞ’e  ve  müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Sayın Ahmet KANGAL’a  Dörteylül Ortaokulu ailesine hoş geldiniz derken yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.